The Great Soul Sync Meditation

Ibland är det svårt att komma igång och meditera även om man skulle vilja. Det kanske känns som om dagen är fullspäckad från morgon till kväll och när barnen väl har gått och lagt sig orkar man ingenting annat än att slänga sig i soffan och vila en tom blick på en fladdrig skärm. MEN jag lovar, när man väl börjar meditera kommer man längta efter dessa stunder. Ingen serie i världen överträffar känslan av att sjunka djup in i sig själv.

Jag smyger upp på morgonen innan resten av familjen har vaknat och gör dagligen några andningsövningar (Uddiyana Bandha, Simha Mudra, Kappalabahti, Nadi Shodana, Shitali Pranayama – jag skriver säkert om dessa mer framöver) och avslutar alltid med en Soul Sync Meditation. Det här är mitt bästa sätt att starta dagen på.

Den här underbara meditationen vill jag dela med dig. Det tar bara ca 10 minuter (går ofta att hitta under en hel dag). Den hjälper dig att ledas in i gränslösa medvetenhetsfält. Absolut bästa stunden för meditation är tidigt på morgonen – men hittar man inte tiden då är alla andra stunder bättre än ingen!

Regelbunden Soul Sync Meditation kan hjälpa till att:

  • uppleva djupare inre harmoni och samhörighet
  • känslor av lycka och fridfullhet
  • skapa yttre harmoni

Du hittar den HÄR ladda ner till telefonen och börja meditera!

NAMASTE!

Photo by Pixabay on Pexels.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s